arrow_drop_up

ViaVesper: elke zondag om 19.30 (online)

Vanuit het Zuiderkoor van de Jacobikerk bieden we je elke zondagavond een online moment van stilte, interactie en inspiratie. De komende periode gaan de vespers over het thema 'Waarheid'.

‘Wat is waarheid?’ Deze vraag kan op allerlei manieren klinken. Hij roept tegenstellingen op in tijden van politieke strijd. Hij verlangt duidelijkheid bij ons zoeken naar het onderscheid tussen (virus)feit en waanzin. Hij verraadt relativisme. Ach, de waarheid… die is nooit te kennen. Of hij gaat over je persoonlijke handelen: moet ik de waarheid nu wel of niet zeggen, en hoe dan?

De vraag naar waarheid gaat in de Bijbel over ons leven. Dat is de insteek van de ViaVespers in komende periode. Daarom bezien we ons leven, met alles wat er is, in het licht van het leven, de woorden en daden van Jezus, zoals die naar voren komen in het evangelie van Johannes.

Heb je behoefte aan een moment van bezinning en verdieping aan het begin van de nieuwe week?Laat je verrassen en doe mee! Meld je aan voor deelname aan deze vespers en ontvang ongeveer twintig minuten voorafgaand aan het vesper de Zoom-link. Na afloop ben je welkom om nog even met elkaar door te praten.