arrow_drop_up

ViaVesper: elke zondag om 19.30 (online)

Vanuit het Zuiderkoor van de Jacobikerk bieden we je elke zondagavond een moment van stilte, interactie en inspiratie. De komende periode gaan de vespers over het thema 'Ruimte'.

De zomerperiode is vaak een tijd om ruimte te maken. Je maakt ruimte voor een ander leefritme, je komt op andere plekken, er is ruimte voor ontmoeting en samenzijn met gezin of vrienden, of juist met mensen die je niet kent. Of misschien creëer je ruimte door zo nu en dan eens wat op te ruimen. Met de ViaVespers in de zomerperiode willen we ruimte bieden. Voor verstilling, verwondering en verdieping. Voor onszelf, de ander en God. We geven hier vorm aan door elke week een kunstwerk centraal te stellen, en ons aan de hand daarvan te bezinnen op een gedeelte uit de Bijbel en ons persoonlijk leven. Fijn als je meedoet. 

We zien je graag in de kerk of online! Als je online meedoet, vragen we je onderstaand formulier in te vullen, zodat we je de Zoom-link kunnen sturen. Doe je mee in de kerk? Dan kun je gewoon binnenlopen en is aanmelden niet nodig.