arrow_drop_up

ViaVesper: elke zondag om 19.30 (online)

Vanuit het Zuiderkoor van de Jacobikerk bieden we je elke zondagavond een moment van stilte, interactie en inspiratie. De komende periode gaan de vespers over het thema 'Hallo hier'.

Een nieuw jaar begint vaak met goede voornemens. Dit jaar ga ik… meer sporten… vaker bij de buurvrouw op bezoek… minder gauw uit m’n vel springen…enzovoorts. Maar de werkelijkheid botst soms hard op onze goede wil. We komen onszelf tegen als brokkenpiloten en angsthazen. Ervaren rafeligheid, schaamte, angst, verwarring en falen. Zijn we in staat om ook deze kanten in onszelf onder ogen te zien? Kunnen we er ‘hallo’ tegen zeggen? Misschien zijn we eerder geneigd onszelf te verstoppen en een vernislaagje over ons leven aan te leggen.

Een geluk bij een ongeluk… We zijn de enigen niet. In de Via Vesper-serie ‘Hallo hier’ lezen we verhalen van Bijbelse brokkenpiloten en hun neiging weg te duiken. Wat gebeurt er met hen als God hen opzoekt? En wat gebeurt er met ons…?

Laat je verrassen en doe mee! Meld je aan voor deelname aan deze vespers en ontvang ongeveer twintig minuten voorafgaand aan het vesper de Zoom-link.