arrow_drop_up

ViaWerkplek: werken en studeren in de Jacobikerk

Ben jij tegenwoordig ook een thuiswerker? Als student, omdat je nog maar een paar dagen per week of nog helemaal niet naar kantoor kunt, of omdat als zelfstandige je huis tevens je kantoor is?

En zou je graag eens ergens anders werken dan met telkens diezelfde muren van je eigen huis om je heen? Behoefte aan ander gezelschap dan je kat? Of vind je thuis niet de concentratie om echt aan het werk te gaan?

Van harte welkom in de Jacobikerk! We hebben een aantal werkplekken ingericht, zorgen voor koffie en thee, wifi en elektriciteit, zodat jij je kunt richten op je werk. En zo ontmoet je nog eens iemand, als je even pauzeert onder de Middeleeuwse gewelven van de kerk.

De aangeboden tijden zijn afhankelijk van andere activiteiten in de kerk, we voegen hier regelmatig nieuwe data toe. Is er zowel 's ochtends als 's middags ViaWerkplek, reserveer dan gerust beide dagdelen!

Je bent bovendien van harte welkom om (aansluitend, voorafgaand of tussendoor) mee te doen met het middaggebed om kwart voor één.