arrow_drop_up

ViaWerkplek: werken en studeren in de Jacobikerk

~ ViaWerkplek wordt van circa mei tot en met september aangeboden in de kerk, van oktober tot en met april in een van de (warmere) zalen. ~

De wereld verandert snel. Je studie, je baan, je thuissituatie - door coronamaatregelen, een werkgever die thuiswerken stimuleert, een energiecrisis... Kunnen we je helpen met een gratis werkplek? Een andere omgeving, in de winter verwarmd en in de zomer heerlijk koel, andere mensen om je heen en koffie en thee op z'n tijd. Of je het nu uit noodzaak of uit luxe doet, of je nu werkt, studeert of een boek komt lezen: je bent van harte welkom!

Wij zorgen voor koffie en thee, wifi en elektriciteit, zodat jij je kunt richten op je werk. En eens een praatje kunt maken met anderen, even pauzeert onder de middeleeuwse gewelven of je laat inspireren door de expositie voorin de kerk.

Let op: Het zijn stille werkplekken, dus niet geschikt voor (online) vergaderingen. Moet je een telefoongesprek voeren, dan kun je uiteraard altijd even de zaal uit. Op woensdag en vrijdag wordt bovendien het orgel bespeeld. Gratis achtergrondmuziek, maar dus niet helemaal stil.

De aangeboden momenten zijn afhankelijk van andere activiteiten in de kerk, we voegen hier regelmatig nieuwe data toe. Is er zowel 's ochtends als 's middags ViaWerkplek, reserveer dan gerust beide dagdelen!

Werken én bidden? Van harte welkom om (aansluitend, voorafgaand of tussendoor) mee te doen met het middaggebed om kwart voor één, rechts voorin de kerk.

Reserveer nu jouw werkplek! Voor vragen kun je ons bereiken op openjacobi@jacobikerk.nl.