arrow_drop_up

ViaWerkplek: werken en studeren in de Jacobikerk

--- Vanwege de lockdown is ViaWerkplek tot en met 7 februari gesloten ---

Het coronavirus en alle maatregelen daartegen zetten ons leven behoorlijk op z'n kop. Kantoren, bibliotheken en andere werkplekken zijn niet of zeer beperkt toegankelijk en thuiswerken is, waar mogelijk, de norm.

Juist nu is er echter ook veel behoefte aan anderen om je heen en thuis blijkt ook niet voor iedereen een geschikte werkplek. Herken je je hierin? Dan ben je van harte welkom in de Jacobikerk! Bijvoorbeeld om te studeren voor dat tentamen, te schrijven aan je proefschrift of eindelijk eens je mailbox op te schonen.

Van 9:00 tot 12:30 en/of van 13:30 tot 17:00 uur bieden we je een eenvoudige, maar comfortabele werkplek aan, uiteraard op veilige afstand en met alle nodige maatregelen. Is ViaWerkplek zowel 's ochtends als 's middags? Voel je dan vrij om de hele dag te komen en daarvoor dus beide dagdelen te reserveren. Uiteraard kun je dan tussen 12:30 en 13:30 uur lunchen met andere aanwezigen, een wandelingetje maken of deelnemen aan het middaggebed.

In principe is ViaWerkplek een rustige werkomgeving, vergelijkbaar met een bibliotheek. Uitzondering: iedere woensdag- en vrijdagochtend wordt er op het orgel gespeeld. Dit wordt gedempt doordat ViaWerkplek in een aparte zaal is, maar je hoort het wel.

Wifi is aanwezig, maar houd rekening met de belasting ervan: internet en e-mail zijn geen probleem, hoge kwaliteit video's mogelijk wel. Wij zorgen voor koffie, thee en water, zodat jij je kunt richten op je werk. We bieden je dit alles gratis aan, maar een bijdrage (via pgu.nu/viajacobi) is uiteraard van harte welkom !

Op werkdagen is er van 12:45 tot circa 13:00 uur een kort middaggebed. Van harte welkom om mee te doen, voor of na je werk!

--- Na een zomer in een deel van de kerk zelf te hebben gewerkt, zijn we vanwege de temperatuur in oktober verhuisd naar een zaal in de kerk. We delen deze ruimte met allerlei andere activiteiten en kunnen daardoor niet te ver vooruit plannen. Iedere donderdag verschijnen hier de data voor de week erop. ---