arrow_drop_up

Silent Reading Party's

Op zoek naar de focus om je eens helemaal mee te laten slepen door een goed verhaal? Onder de gewelven van de eeuwenoude Jacobikerk bieden we je de uitgelezen setting om een zaterdagmiddag te genieten van een heerlijk boek.

Hoe werkt een Silent Reading Party? Je neemt je favoriete boek mee en zoekt een plekje in de zaal die daarvoor speciaal is ingericht (uiteraard zonder smartphone). Tijdens de afsluitende borrel kun je, onder het genot van een hapje en drankje, jouw bevindingen informeel delen met anderen. Wat inspireerde je? Wat zegt het boek dat je meenam over jou, de wereld, het leven? Praat erover door met andere lezers en stiltezoekers.

Kies je voor een van de zeven zussen van Lucinda Riley, herlees je weer eens De brief voor de koning van Tonke Dragt, zet je eindelijk je tanden in Oorlog en vrede van Tolstoj of laat je je aan het denken zetten door de bestseller van Rutger Bregman?  Rond 18.00 uur kun je onder het genot van een hapje en drankje uitwisselen wat je hebt gelezen.

Locatie: Jacobikerk (St. Jacobsstraat 171, Utrecht)

Inloop: 16.00-19.00 uur (vrije in- en uitloop)

Toegang: gratis

Data: zaterdag 13 mei, 10 juni en 2 september

Aanmelden is voor dit event niet nodig!

Ben je benieuwd hoe deelnemers van vorige Silent Reading Party's dit evenement hebben ervaren? Trouw schreef er een mooi artikel over:‘Opgesloten’ in een kerk kan de smartphone-verslaafde eindelijk een boek uitlezen.