arrow_drop_up

Silent Reading Party's - zomer 2021

Op zoek naar de focus om je eens helemaal mee te laten slepen door een goed verhaal? Op zoek naar de rust om weer eens helemaal in een boek op te gaan? Het valt nog niet mee om een boek helemaal uit te lezen. In de zomermaanden zet ViaJacobi daarom de deuren van de historische Jacobikerk open voor een Silent Reading Party. Onder de monumentale gewelven van dit prachtige gebouw bieden we je de uitgelezen setting om een zaterdagmiddag te genieten van een heerlijk boek.

Hoe werkt een Silent Reading Party? Je neemt je favoriete boek mee en nestelt je voor anderhalf uur in de banken (uiteraard zonder smartphone). Tijdens de afsluitende borrel kun je, onder het genot van een hapje en drankje, jouw bevindingen informeel delen met anderen. Wat inspireerde je? Wat zegt het boek dat je meenam over jou, de wereld, het leven? Praat erover door met andere lezers en stiltezoekers.

Kies je voor de nieuwste roman van Bart Chabot, herlees je weer eens De brief voor de koning van Tonke Dragt, zet je eindelijk je tanden in Oorlog en vrede van Tolstoj of laat je je aan het denken zetten door de bestseller van Rutger Bregman? Als je je wilt laten verrassen, wissel dan je uitgelezen boek om op de boekenruiltafel! Rond 18.00 uur kun je onder het genot van een hapje en drankje uitwisselen wat je hebt gelezen.

Locatie: Jacobikerk, St. Jacobsstraat 171 (achter de Bijenkorf)

Inloop: 16.00-19.00 uur

Toegang: gratis (graag hieronder aanmelden)

Data: zaterdag 19 juni, 31 juli, 21 augustus, 25 september

Ben je benieuwd hoe deelnemers van vorige Silent Reading Party's dit evenement hebben ervaren? Trouw schreef er een mooi artikel over:‘Opgesloten’ in een kerk kan de smartphone-verslaafde eindelijk een boek uitlezen.