arrow_drop_up

Op deze derde en laatste avond over Veerkracht blikken we terug op de ervaringen tot nu toe, en gaan we met elkaar in gesprek en ook actief aan de slag rondom de deelonderwerpen ‘Relaties & Werk’. De avond heeft tot doel een verdieping aan te brengen gericht op je werk en relaties. We komen kijken opnieuw naar je kernwaarden, maar nu vanuit het perspectief van werk en relaties. Hoe ga je om met grote veranderingen, stress en torenhoge verwachtingen? Tijdens de avond van ViaGroei wisselen we verhalen uit, reflecteren we op ons eigen handelen en inspireren we elkaar.

Veerkracht (of 'resilience') is een begrip dat de afgelopen jaren steeds meer aandacht krijgt. Zelfhulpboeken en trainingen om je veerkracht te vergroten schieten als paddestoelen uit de grond. Maar wat is veerkracht eigenlijk? Tijdens ViaGroei onderzoeken we samen wat veerkracht precies is en gaan we op zoek naar de betekenis van veerkracht voor onszelf. Ben je benieuwd? Meld je dan aan en ontdek meer over veerkracht door persoonlijke reflectie en oefeningen.

Vanaf 19.30 uur staat er koffie en thee voor je klaar in de Jacobikerk en we starten om 20.00 uur. Bestel je passe-partout ticket (12,50 euro) door op onderstaande knop te klikken. Wil je een deel van de avonden bijwonen? Dan kun je ook per avond een los ticket (5 euro) bestellen.

Corona-maatregelen: de activiteiten van ViaJacobi mogen ook met de aangescherpte maatregelen doorgaan. Deze vinden plaats in een ruime zaal met goede ventilatiemogelijkheden. Per avond kunnen er maximaal 20 deelnemers aanwezig zijn en houden wij 1,5 meter afstand. Wanneer je (milde) klachten hebt, verwachten wij dat je thuisblijft. Laat het ons dan even weten, zodat we het bedrag kunnen terugstorten.