arrow_drop_up

We krijgen er allemaal in meer of mindere mate mee te maken in ons leven: tegenwind. Waar de een moeiteloos meebuigt, breken bij een ander al snel de takken af. Hoe ga jij om met tegenslag? Word je makkelijk omvergeblazen of juist niet? Tijdens deze avond denken we met elkaar na over manieren waarop we (kunnen) omgaan met tegenslag.

Veerkracht (of 'resilience') is een begrip dat de afgelopen jaren steeds meer aandacht krijgt. Zelfhulpboeken en trainingen om je veerkracht te vergroten schieten als paddestoelen uit de grond. Maar wat is veerkracht eigenlijk? Tijdens ViaGroei onderzoeken we samen wat veerkracht precies is en gaan we op zoek naar de betekenis van veerkracht voor onszelf. Ben je benieuwd? Meld je dan aan en ontdek meer over veerkracht door persoonlijke reflectie en oefeningen.

Vanaf 19.30 uur staat er koffie en thee voor je klaar in de Jacobikerk en we starten om 20.00 uur. Na afloop kun je doorpraten tijdens de borrel. Bestel je passe-partout ticket (12,50 euro) door op onderstaande knop te klikken. Wil je een deel van de avonden bijwonen? Dan kun je ook per avond een los ticket (5 euro) bestellen.