arrow_drop_up

Veerkracht (of 'resilience') is een begrip dat de afgelopen jaren steeds meer aandacht krijgt. Zelfhulpboeken en trainingen om je veerkracht te vergroten schieten als paddestoelen uit de grond. Maar wat is veerkracht eigenlijk? Een persoonlijke eigenschap die je in staat stelt om op een flexibele manier met tegenslag om te gaan? Een aan te leren vaardigheid? Of een vorm van acceptatie, die diepgaande verandering juist tegenhoudt?

Samen onderzoeken we wat veerkracht precies is en gaan we op zoek naar de betekenis van veerkracht voor onszelf. Op welke momenten is veerkracht belangrijk geweest in jouw leven? Hoe veerkrachtig ben jij eigenlijk? En, zou je je veerkracht willen vergroten of zie je juist nadelen die kleven aan de nadruk op veerkracht?

Tijdens deze eerste avond maken we een start met de theorie en praktijk van veerkracht. Ben je benieuwd? Meld je dan aan en ontdek meer over veerkracht door persoonlijke reflectie en oefeningen.

Vanaf 19.30 uur staat er koffie en thee voor je klaar in de Jacobikerk en we starten om 20.00 uur. Na afloop kun je doorpraten tijdens de borrel. Bestel je passe-partout ticket (12,50 euro) door op onderstaande knop te klikken. Wil je een deel van de avonden bijwonen? Dan kun je ook per avond een los ticket (5 euro) bestellen.