arrow_drop_up

Hoe werkt een Silent Reading Party? Je neemt je favoriete boek mee en nestelt je met een drankje en wat lekkers in de banken (uiteraard zonder smartphone). Tijdens de afsluitende borrel kun je, onder het genot van een hapje en drankje, jouw bevindingen informeel delen met anderen. Wat inspireerde je? Wat zegt het boek dat je meenam over jou, de wereld, het leven? Praat erover door met andere lezers en stiltezoekers.

Kies je voor een van de zeven zussen van Lucinda Riley, herlees je weer eens De brief voor de koning van Tonke Dragt, zet je eindelijk je tanden in Oorlog en vrede van Tolstoj of laat je je aan het denken zetten door de bestseller van Rutger Bregman? Als je je wilt laten verrassen, wissel dan je uitgelezen boek om op de boekenruiltafel! Rond 18.00 uur kun je onder het genot van een hapje en drankje uitwisselen wat je hebt gelezen.

Locatie: Jacobikerk, St. Jacobsstraat 171 (achter de Bijenkorf)

Inloop: 16.00-19.00 uur (vrije in- en uitloop)

Toegang: gratis

Data: zaterdag 13 mei, 10 juni en 2 september 2023

Ben je benieuwd hoe deelnemers van vorige Silent Reading Party's dit evenement hebben ervaren? Trouw schreef er een mooi artikel over:‘Opgesloten’ in een kerk kan de smartphone-verslaafde eindelijk een boek uitlezen.

Blogpost

Blogpost